نمایه نویسندگان

ت

  • تمجیدی، رامین بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]

ج

  • جوینده، حسین مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینه‏را (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]

ر

  • رحمتی جنیدآباد، مصطفی مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینه‏را (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
  • رحمتی جنیدآباد، مصطفی بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]

ز

  • زارع باوانی، محمد رضا بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]