ت
-
تمجیدی، رامین
بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپکهای عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
ج
-
جوینده، حسین
مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینهرا (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
ر
-
رحمتی جنیدآباد، مصطفی
مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینهرا (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
-
رحمتی جنیدآباد، مصطفی
بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپکهای عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
ز
-
زارع باوانی، محمد رضا
بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپکهای عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد